Szállások, apartmanok, hotelek.

Felejthetetlen nyaralás csak tökéletes szálláson van!

Utolsó helyek

Szilveszteri wellness: Gálavacsora 7 Wellness szállodában

Ha különleges módon szeretnéd búcsúztatni az évet, akkor a szilveszteri wellness kiváló választás lehet. Magyarország számos wellness szállodája kínál exkluzív csomagokat, amelyek tartalmazzák a luxus pihenést és a szilveszteri gála vacsorát is. Egy ilyen üdülés nemcsak a testi-lelki felfrissülést biztosítja, hanem felejthetetlen ünnepi élményeket is nyújt.

Miért válassz szilveszteri wellness csomagot?

szilveszteri wellness programok egyedülálló élményeket kínálnak. A szállodák különleges szolgáltatásokkal készülnek az ünnepi időszakra, amelyek között megtalálhatók az exkluzív spa kezelések, szaunaprogramok és különféle masszázsok. Emellett a szilveszteri gála vacsora keretében finom fogásokkal kényeztetik a vendégeket, miközben élő zene és tűzijáték gondoskodik a hangulatról.

Hova érdemes menni szilveszteri wellnessre?

Számos magyarországi wellness szálloda kínál szilveszteri csomagokat, amelyek gyakran tartalmazzák a szilveszteri gála vacsorát is félpanziós foglalás esetén Ilyen helyszínek például:

1. Hotel Silvanus, Visegrád

Csodálatos kilátással és kiváló wellness szolgáltatásokkal rendelkezik. A szálloda szilveszterkor különleges gála vacsorát kínál élőzenével és tűzijátékkal​.

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA. TELTHÁZ

2. Hunguest Hotel Pelion, Tapolca

A szálloda termálvizes medencékkel és exkluzív wellness kezelésekkel várja vendégeit. A szilveszteri gála vacsorát többfogásos menü és élő zenei program kíséri​.

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

3. Hotel Azúr, Siófok

A Balaton partján található szálloda bőséges wellness szolgáltatásokkal és ünnepi gála vacsorával készül a szilveszterre. A vacsora után táncos buli és tűzijáték is várja a vendégeket​(

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

4. Hotel Eger & Park, Eger

Elegáns wellness szálloda, amely Eger történelmi központjában található. A szálloda szilveszterkor gála vacsorával és zenés szórakoztató programokkal ünnepli az újévet.

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

5. Puchner Kastélyszálló, Bikal

Történelmi környezetben, Baranyában található kastélyszálló, ahol a szilveszteri gála vacsora reneszánsz hangulatban zajlik, többféle tematikus programmal​.

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

6. Oxigén Hotel, Noszvaj

Noszvaj egyik legnépszerűbb wellness szállodája, ahol szilveszterkor gála vacsorával, tűzijátékkal és élő zenével búcsúztatják az évet​

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

7. Gotthard Therme Hotel, Szentgotthárd

Az osztrák határ közelében található szálloda szilveszteri wellness csomagja tartalmazza a gála vacsorát, élőzenét, valamint a termálvizes wellness részleg használatát​

TOVÁBB A SZÁLLODA OLDALÁRA

Mit tartalmaz egy szilveszteri gála vacsora?

szilveszteri gála vacsora mindig különleges fogásokkal és elegáns körítéssel zajlik. Az ilyen vacsorák során a vendégek többfogásos menüt élvezhetnek, amelyek magyaros és nemzetközi ételeket is tartalmazhatnak. A wellness szállodák ezen kívül pezsgővel és különleges desszertekkel készülnek a vendégek számára. Az éjféli tűzijáték és zenei programok csak fokozzák a szilveszteri wellness élményt.

Hogyan foglalj szilveszteri wellness csomagot?

szilveszteri wellness csomagok iránti kereslet évről évre növekszik, így érdemes időben foglalni. A szállodák gyakran már ősszel elkezdik hirdetni a szilveszteri gála vacsorát tartalmazó csomagjaikat, ezért érdemes figyelemmel kísérni a lehetőségeket. Online foglalás esetén gyakran kedvezmények is elérhetők, így nemcsak az élmény lesz felejthetetlen, de még spórolhatsz is. A Gálavacsorát a félpanziós ellátások általában tartalmazzák.

Különleges élmény a szilveszteri wellness

szilveszteri wellness nemcsak az év búcsúztatására tökéletes, de egyúttal az új év köszöntésére is. A szilveszteri gála vacsora és a luxus wellness szolgáltatások garantáltan feltöltenek energiával, így frissen és kipihenten kezdheted az új évet.

Kezdőlap